DOEdeal!

“Welkom bij DOEdeal!, de app die ervoor zorgt dat ouder en kind elkaar op een nieuwe en leuke manier leren kennen! Met DOEdeal! kunnen ouders en kinderen samen afspraken maken om regelmatig leuke activiteiten te ondernemen. De app bied inspiratie voor waneer je even vastloopt EN er is zelfs een spaarpot ingebouwd.”

Wat

Wat is DOEdeal!?

doeDEAL! is een app waarin kinderen een contract tekenen met hun ouders. In dit contract wordt afgesproken hoe vaak zij samen een activiteit gaan ondernemen en hoeveel dit mag kosten. Het kind bepaalt de activiteiten!

Waarom?

Het doel van DOEdeal!

Op nummer 5 uitdagingen voor ouders staat: “Ik vind het lastig om genoeg tijd door te brengen met mijn kind(eren).” Door doeDEAL! wordt het voor ouders makkelijker en leuker om hun kinderen te laten participeren in gezinsactiviteiten.

Wie

Voor wie is DOEdeal?!

De app is gemaakt voor een doelgroep van 9 tot 15 jaar. Andere leeftijd maar wel meedoen? Dat kan natuurlijk ook! Ook kun je een contract afsluiten met bijvoorbeeld een oudere broer of zus, of een opa of oma!

Wil je helpen?

We werken een werkend prototype uit dat we constant testen bij de doelgroep. Ook jij kunt ons hierbij helpen! Klik op de button om het prototype te testen, en stuur ons je feedback, bedankt alvast!

"Het grootste voordeel is de gezinsbonding die ontstaat door het gezamenlijk en regelmatig ondernemen van uitjes."
Help ook mee met het ontwikkelen van DOEdeal!

Wil jij mee helpen? Klik dan nu op één van de boxen!

Hiernaast zie je de lopende onderzoeken, testjes & voortgang van DOEdeal!

doeDEAL! is een initiatief van een Digital Media student van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU)

©2022 by doeDEAL