Skip to main content

Web & App Design

App-Design

Wil je een app gaan bouwen?
In de beginfase van app bouw wil ik je graag helpen. Gezamenlijk kunnen de wireframes en prototypes opzetten. Hierbij kan ik zorgen voor een werkend prototype. Ook kunnen er, voor het prototype af, is verschillende (mini) testjes worden gemaakt zodat je zeker weet dat de app precies zo gaat werken als dat jij in gedachten had.
Tijdens de concept/ontwerp fase kan ik zeker een toevoeging zijn binnen het bouwen van uw app.

 • Uitgewerkte customer-journey
 • Inzicht op de app dmv een wireframe
 • Werkend prototype
 • Tussentijdse test mogelijkheden

Web-Design

Website nodig?
Wil je meer bereik? Online zichtbaarheid? Of er gewoon voor zorgen dat jouw klanten een website kunnen bekijken?
In samenwerking met mij kunnen we alle wensen en doelen voor jouw website realiseren.

 • Goed werkende, professionele website
 • Al jouw socials gelinkt
 • Unieke uitstraling die bij jouw bedrijf past

Mijn werkwijze

Kennismaken

Start: Zodra we contact hebben
Duur: 1 dag

Voor dat ik start met het bouwen wil ik je beter leren kennen. Wie ben je? En wie is jouw bedrijf? Wat zijn zou je niet willen missen op de website en wat zou een leuke ‘extra’ zijn?
Samen beantwoorden we een aantal vragen die ervoor zorgen dat ik een duidelijk beeld heb van jouw bedrijf nog voor ik de eerste ontwerpen heb.

Tijdens ons gesprek zal ik vragen om alvast de teksten en de foto’s aan te leveren die ik kan gaan gebruiken voor de website. Ik kan hier eventueel nog wat richtlijnen voor geven als dat nodig is.

Ontwerp fase

Start: Na aanlevering text en foto’s
Duur: Ongeveer 1 maand*
*Zal verschillen per project

Tijdens deze fase start ik met een basis ontwerp. Alhoewel ik al een goed beeld heb van wie jij en je bedrijf zijn zal ik het eerste ontwerp doorsturen zodat je precies weet welke kant ik op wil gaan met de website.

Na een feedback ronde zal ik de website volledig gaan bouwen. De functies worden werkend gemaakt, templates worden klaar gemaakt en de aangeleverde testen en foto’s worden op professionele wijze verwerkt in het design.

Lancering

Start: Na goedkeuring website
Duur: 1 dag

YES!
De website is klaar en (heel belangrijk) je hebt de website goedgekeurd. Nu gaan we de website lanceren. Hiervoor heb heb ik zo goed als alles al klaar staan en komt het neer op een druk op de knop. De website is ‘up and running’, je bent digitaal vindbaar en je klanten kunnen met gemak over je gloednieuwe website navigeren. Ben je nu klaar?

Het antwoord is misschien:
Een website heeft namelijk onderhoud nodig. De website moet worden ge-update en mogelijk wil je over een tijdje tóch nog dat éne puntje veranderen. We website up-to-date houden kun je zelf maaar ik bied ook de mogelijkheid om deze zaken uit handen te nemen. In goed overleg kunnen we hier over afspraken maken en dan sta je ook boven aan de lijst wanneer er veranderingen gewenst zijn op je website!

Klik hier

Website Design

Basis
 • Een Persoonlijk intake gesprek
 • Een professionele WordPress website
 • Onepage Óf website tot 3 pagina’s
 • Basis SEO (Online vindbaarheid)
 • Responsive (Goed werkend op alle schermen)
 • Onbeperkt online support tijdens het proces

App-Design

Basis
 • Werkend prototype
 • 2 tussentijdse testen
 • Onbeperkt online ondersteuning tijdens het proces